ISMERD MEG A 

BÜKKARANYOSI PÁLINKÁKAT

A PALACKBA ZÁRT GYÜMÖLCS

 

TRADÍCIONÁLIS PÁLINKÁINK

A pálinka készítésnek jelentős múltja van Magyarországon és ha már pálinkafőzésről beszélünk, akkor a hagyományos pálinkagyümölcsök szerepét nehéz semmibe venni. Természetesen a hagyományos pálinkagyümölcsökből készült pálinkák nem hiányozhatnak a Bükkaranyosi Pálinka Kft kínálatából sem. Társaságunk számára rendkívül fontos, hogy a termékei alapanyagául szolgáló gyümölcsök a régióban megtalálható, tradícionális magyar fajták közül kerüljenek ki.

SZŐLŐ PÁLINKÁINK

Pálinkafőzdénket három történelmi, szőlőtermelő borvidék öleli körbe, így nem volt kérdéses számunkra, hogy termékeink között meg kell jelennie a friss szőlőből készült, rendkívül illatos, karakteres ízű szőlő pálinkáknak is. A fajtaválasztás során törekedtünk arra, hogy a régiót jól jellemző, a fogyasztóink által már ismert, pálinkafőzésre rendkívül alkalmas szőlőfajtákat dolgozzunk fel.

KÜLÖNLEGES PÁLINKÁINK

A Bükkaranyosi Pálinka Kft termék kínálatát igyekszünk folyamatosan bővíteni újabb és újabb, a hagyományostól eltérő ízekkel, hogy fogyasztóink igényeinek, minél jobban meg tudjunk felelni, illetve, hogy egy kis újdonságot tudjunk csempészni a mindennapjaikba. Továbbá a Bükk közelsége jó lehetőséget teremt a különböző vadgyümölcsök gyűjtésére is, amelyek mindamellett, hogy nem megszokott és kiváló pálinka alapanyagként szolgálnak, megfelelnek társaságunk azon igényének is, hogy a régióhoz köthető alapanyagokat dolgozzon fel.

HORDÓBAN ÉRLELT PÁLINKÁINK

A whiskey vagy a konyak kóstolásánál is tapasztalhatjuk, hogy mind ízben, mind illatban mennyi pluszt tud nyújtani a hordós érlelés. Elképzelhetjük, hogy mi történik akkor, ha egy, már az érlelés előtt is illatos és zamatos pálinka kerül a magyar kádármesterek keze munkáját dicsérő, kiváló hazai tölgyfából készült hordóinkba.