Oldal kiválasztása

Iratkozzon fel most az ingyenes termékbemutatónkra!

Ingyenes termékbemutatóink nagyon jó lehetőséget biztosítanak leendő partnereink számára, hogy széles termékkínálatunkból, a vendégeik preferenciái alapján, a legideálisabb szortimentet tudják kialakítani. A sikeres feliratkozás után, kollégáink felkeresik Önt a megadott elérhetőségek egyikén, hogy pontosítsák a termékbemutató időpontját.

Legyen Ön is a partnerünk!

Hiszünk abban, hogy a Bükkaranyosi Pálinkák, mint prémium kategóriás termékek vásárlóit és fogyasztóit, megilleti a legszínvonalasabb szolgáltatás, ezért cégünk viszonteladói körét igyekszünk úgy kialakítani, hogy pálinkáink kizárólag igényes, nívós és megfelelő szakmai ismeretekkel rendelkező vendéglátóhelyeken és pálinkás szaküzletekben jelenjenek meg. A fogyasztók nem találkozhatnak termékeinkkel a nagy áruházláncok polcain, hiszen számunkra termékeink kiváló minőségének megőrzése a legfontosabb és véletlenül se szeretnénk kompromisszumok megkötésére kényszerülni a tömegtermelés miatt. 

Viszonteladó partnereinket a folyamatosan rendelkezésre álló, állandó magas minőségű pálinkák mellett, a lehető legteljeskörűbb támogatásban igyekszünk részesíteni, hogy munkájukat zavartalanul végezhessék és figyelmüket maximálisan a vendégeikre fordíthassák. Leendő partnereink számára ingyenes termékbemutató kostolást tartunk, hogy széles pálinkakínálatunkból, a vendégeik számára, a legmegfelelőbb szortimentet tudják kialakítani, illetve cégünk bemutatása és filozófiánk ismertetése során igyekszünk megfelelő mennyiségű információt átadni leendő partnereinknek, hogy megkönnyítsük számukra az ügyfelekkel történő kommunikációt. A vendégekkel történő kommunikációt tovább javítja, hogy partnereink számára, időszakonként egy üzemlátogatást szoktunk szervezni, így minden partnerünk személyes tapasztalatokat szerezhet cégünkről, filozófiánkról és a pálinkakészítés technológiájáról.

Természetesen kollégáink a rendelések kiszállításakor is igyekeznek minden fontosabb információt átadni termékeink vagy cégünk kapcsán felmerülő változásokról, vagy a pálinka piac helyzetéről. Partnereink számára gyors és gyakori kiszállításokkal igyekszünk kedvezni, ami egyrészről biztosítja, hogy partnereinknek ne kelljen nagy készleteket tartaniuk, másrészről megoldja a gyors és két irányú információ cserét, így garantálva, hogy partnereink naprakészek legyenek a pálinkás híreket illetően, illetve, hogy cégünk gyors és pontos visszajelzéseket kapjon a fogyasztók véleményéről, esetleges igényeiről, hogy termékeinket ennek megfelelően tudjuk fejleszteni a jövőben.