Forgalmazza Ön is a

Bükkaranyosi Pálinkákat

nekünk az Ön és vendégei elégedettsége a legfontosabb

 

Iratkozzon fel az ingyenes termékbemutatónkra!

Érdemes minket választani

Mindamellett, hogy elkötelezettek vagyunk a prémium minőségű pálinkák készítése iránt, hiszünk abban, hogy a pálinkáink magas minőségükkel és ízléses megjelenésükkel fogyasztásra ösztönzik az embereket mind a vendéglátóhelyeken, mind pedig a kiskereskedelemben. Annak érdekében, hogy ügyfeleik elégedettek legyenek termékeinkkel és a hozzájuk kapcsolódó szolgáltatásokkal, igyekszünk a tőlünk telhető legtöbbet megtenni, hogy támogassuk és segítsük az Önök munkáját.

Annak érdekében, hogy meggyőződhessenek a termékeink magas minőségéről és a vendégkörük számára leginkább kívánatos szortimentet állíthassák össze, egy ingyenes termékismertető kóstolást biztosítunk leendő partnereink számára.

A sikeres együttműködéshez rendkívül fontos, hogy kollégái személyes élményeiket és tapasztalataikat átadhassák a vendégeknek, illetve a vásárlóknak, ezért partnereink számára minden évben lehetőséget biztosítunk egy ingyenes, kóstolással és üzemlátogatással egybekötött továbbképzésre a pálinkafőző üzemünkben.

A közvetlen rendelésnek és kapcsolattartásnak köszönhetően az információk oda-vissza gyorsan áramolhatnak, így egyrészről Önök folyamatosan tájékoztatást kaphatnak cégünkről, termékeinkről és a pálinka piacát érintő változásokról, másrészről Önökön keresztül visszajelzést kaphatunk az ügyfeleik termékeinkről alkotott véleményéről, ami nagy segítséget nyújt számunkra a termékeink és kapcsolódó szolgáltatásaink fejlesztéséhez.