Oldal kiválasztása

EGY KORTY GYÜMÖLCS, AZOKHOZ A SOHA EL NEM MÚLÓ, KÜLÖNLEGES PILLANATOKHOZ

 

BÜKKARANYOSI PÁLINKA

Palackba zárni a gyümölcs természetes ízét és illatát

A pálinka készítése egy fantasztikus és összetett alkotói munka, ami a gyümölcsfák virágzásával veszi kezdetét és egészen addig tart, amíg önök az életük egy meghatározó pillanatát ünnepelve össze nem koccintják a poharaikat.

Pálinkakóstoló csomag ajánlataink

Szeretne családjával, barátaival vagy esetleg kollégáival részt venni egy jó hangulatú pálinkakóstoláson, ahol szakértők segítségével tudhat meg mindent a pálinka múltjáról, helyes készítéséről, fogyasztásáról vagy bírálatáról? Esetleg régóta keres válaszokat pálinkához kapcsolódó kérdéseire? Válassza ki az Önöknek legmegfelelőbb csomagot és szakértőink vezetésével vágjanak bele egy különleges pálinkaélménybe!

Pálinkáink a gasztróban

Hiszünk abban, hogy a Bükkaranyosi Pálinkák, mint prémium kategóriás termékek vásárlóit és fogyasztóit, megilleti a legszínvonalasabb szolgáltatás, ezért cégünk viszonteladói körét igyekszünk úgy kialakítani, hogy pálinkáink kizárólag igényes, nívós és megfelelő szakmai ismeretekkel rendelkező vendéglátóhelyeken és pálinkás szaküzletekben jelenjenek meg. A fogyasztók nem találkozhatnak termékeinkkel a nagy áruházláncok polcain.

Viszonteladó partnereinket a folyamatosan rendelkezésre álló, állandó magas minőségű pálinkák mellett, a lehető legteljeskörűbb támogatásban igyekszünk részesíteni, hogy munkájukat zavartalanul végezhessék és figyelmüket maximálisan a vendégeikre fordíthassák.

Legújabb termékeink

A Bükkaranyosi Pálinkák széles kínálatából Ön is könnyedén kiválaszthatja az alkalomhoz illő és ízlésének legmegfelelőbb pálinkákat!

Irsai Olivér Szőlő Pálinka

Fekete Szeder Pálinka

Tokaji Sárgamuskotály Szőlő Pálinka

Legyen Ön is a bérfőzetőnk

Ha szeretné a saját kertjében megtermesztett gyümölcsből elkészíteni a pálinkáját, akkor szaktanácsokkal és teljeskörű szolgáltatással állunk rendelkezésére.

Látogasson el Ön is hozzánk!

Szezon

Bérfőzető

Liter pálinka

Érmes pálinka

Bükkaranyosi Pálinka

3554 Bükkaranyos, Zrínyi utca 704/22

Email

info@bukkaranyosipalinka.hu

Tőzsér Csaba

Ügyvezető igazgató

Telefon

(+36) 20 953 6195

Email

tozser.csaba@bukkaranyosipalinka.hu

Tőzsér Patrik

Kereskedelmi igazgató / Főzőmester

Telefon

(+36) 20 427 9111

Email

tozser.patrik@bukkaranyosipalinka.hu